MENÜ

beharangozó

puspokladany---cimer.jpgBemutatkoznak hazai pályán

(szerző: hrobcsi; 2011. 04. 06.)

 

 

Április 9-én szombaton, 13 órakor kezdődik idei első hazai bajnoki mérkőzése együttesünknek. A lányok azt a Püspökladányt fogadják, amellyel a felkészülés során már egyszer megmérkőztek. Akkor kikaptunk, de most lehet javítani.

 

Nemcsak a felkészülés során elszenvedett vereség miatt éghet a bosszúvágy a lányokban, hanem az őszi összecsapás miatt is. Akkor 22-17-re nyert a Püspökladány a Gellér Sándor Sportcsarnokban.

A két csapat között három pont van a tabellán. A ladányiak a nyolcadik helyen állnak kilenc ponttal, míg a mieink a tizedikek hat egységgel. Így egy győzelemmel közelebb is lehetne férkőzni a riválishoz.

Ha a két együttes közös múltját akarjuk felderíteni, akkor nem kell sokáig kutakodni. Mivel a mieinknek ez a második éve a bajnokságban, csak a tavalyi esztendőt kellene elővennünk. De akkor a Püspökladány még magasabb osztályban szerepelt. Így marad a az idei szezon, ahol a már említett bajnoki és felkészülési mérkőzés eredményeit vehetjük számításba.

A mérkőzést a Kálmán Attila - Molnár Erika játékvezetői duó fújja majd. Ilyen összetételben még nem vezettek nekünk mérkőzést. Ám egyikük sem hozott még szerencsét az idei szezonban. Kálmán a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola elleni mérkőzésen, míg Molnár a Női Kézilabda Klub Balmazújváros elleni találkozón fújta a sípot. Mindkétszer elveszítettük a mérkőzést. És mindkétszer idegenben. Idehaza együtt, reméljük szerencsésebbek leszünk velük.

 

 

Asztali nézet