MENÜ

felkészülés

handball-2.jpgEzüstérem a ladányi csarnokban

(szerző: hrobcsi; 2011. 03. 16.)

 

Az elmúlt hétvégére is jutott egy felkészülési torna. A bajnokság előtt két héttel, jól jönnek ezek a kisebbfajta téttel bíró mérkőzések.

 

A ladányi Gellér Sándor Sportcsarnokban nem csak nők, hanem férfiak is pályára léptek, így az oda kilátogató közönség összesen hat, kétszer húsz perces kézilabda mérkőzést láthatott. Lányaink először 10 óra 50 perckor léptek pályára.

A Berekfürdő SE ellen átaludtuk az első félidőt (8-4 oda), így nagyon kellett hajrázni a második játékrészben, hogy ne legyen vereség a vége. Annál is inkább kellemetlen lett volna, hiszen a berekfürdői csapat gyengébb játékerőt képvisel a mieinknél. Végül sikerült. Az akarat diadalaként 16-15-re győzött a Zelizi csapat.

Mivel a nap nyitómeccsén a Püspökladány is legyőzte a Berekfürdő SE alakulatát, a torna első helyének eldöntése a helyi csapat és a mieink összecsapására maradt. Lányaink nagyon erőtlenül játszottak. Fejben és testben is fáradtak voltak. Nem csak a Berekfürdő elleni mérkőzésnek köszönhetően, hanem annak is, hogy egy nappal korábban Berettyóújfaluban is játszottak egy meccset. (Az is egy tornának indult, de végül csak egy edzőmeccsre korlátozódott a program.)

Szóval a ladányi csapat 22-12-re lelépte a mieinket, de lányaink mégis egy ezüstéremmel gazdagíthatták a csapat sikerkollekcióját.


 

 

 

Asztali nézet